DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe opleiding Toerisme van de KHMechelen biedt je de mogelijkheid om je persoonlijke accenten te leggen.

Opleiding Toerisme Dankzij deze 3 jaar durende opleiding ben ik uiteindelijk terechtgekomen op mijn stageplaats VTB-Reizen Hasselt, het huidige Tui TravelCenter Hasselt. Vanaf het 2de jaar kan je Spaans of Italiaans als vijfde taal volgen. Zo kan je in het tweede jaar kiezen voor Uitgaand toerisme of Receptief toerisme en recreatie.

Uiteraard worden tijdens de opleiding de evoluties op de toeristische markt bestudeerd, want eenmaal afgestudeerd zal je je hieraan moeten aanpassen. Vandaar het pakket van 4 verplichte talen Nederlands, Frans, Engels en Duits. Op het einde van de Leuvensesteenweg rechts richting Nekkerspoel. Ik ben nieuwsgierig van aard en heb een brede interesse.

Na de brug direct links de Zwartzustersvest oprijden;Aan de verkeerslichten van Nekkerspoel rechts volgen richting Leuven Brussel. In het eerste jaar maak je een citytrip naar Parijs. Aan de verkeerslichten rechts en aan het volgende verkeerslicht rechtdoor. Leuven, ook de zogenaamde KISS-dagen voor laatstejaars van het middelbaar onderwijs. Altijd rechtdoor en na 200m kom je aan de campussen.

Aan het kruispunt richting Leuven Brussel volgen. Wetenschappen, Geel Huis, Kasteelpark Arenberg 11, 3001 Heverlee, tel.