DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe opleiding bestaat uitsluitend uit praktisch werken.

Opleiding Kunstnagels Nagelopleiding, Gelnagels, kunstnagel, nagelstyliste, acrylnagelcursus, . De nieuwste tips en trends op fashion gebied op Beauty Overzicht. Elke opleiding wordt afgerond met een examen dat afgenomen wordt op school. Wij organiseren regelmatig omscholingsdagen met Charisma. De opleiding bestaat uitsluitend uit praktisch werken. Steeds meer dames en heren besluiten een eigen nagelsalon te beginnen. De avondopleiding nagelstyling van 14 lessen wordt gegeven op maandagavond van 19. Na de opleiding kunt u zelf een nagelstudio starten aan huis; u kunt evt. Nail Line Cosmetics heeft zich gespecialiseerd in het professioneel opleiden en begeleiden van nagelstylisten in de zogenaamde geltechniek.

De tweede helft van de dag dient u voor een model te zorgen. Acrylcursus 6 avonden cursuspakket Deze cursus is voor het kunnen geven van acryl behandelingen aan klanten. Ook voor het examen is het meebrengen van een model een vereiste.

Voetklachten en behandelingenBij de Ross Fraser techniek maakt de voetverzorger eerst een kunstnagel op grond van eensiliconen afgietsel van de echte nagel. Wanneer wij nu oog in oog met u zouden staan, dan zou deze kennismaking heel anders verlopen. Onze filosofie is het opleiden van professionele vakmensen en het leveren van veilige en hoog gekwalificeerde producten. Koophandel zonder verdere papieren laten inschrijven. In 6 avonden wordt de acryltechniek aangeleerd met o. Deze cursus is op dinsdag 27 november 2007 of een cursus op dinsdag 26 februari 2008. Als u nog jong bent is de nagelstyling een mooi vak om te leren naast bijv.