DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe opleiding kan, door middel van een afstudeeropdracht, afgerond worden met een diploma.

Opleiding Diploma Besluit 21 augustus 1978 tot gelijkstelling van diploma's Z Stcrt. Pro Education is voortgekomen uit de Hogeschool van Amsterdam. Informatie over de waarde van een in Nederland behaald diploma in het buitenland, wordt door het desbetreffende land zelf gegeven. Dit script zorgt voor een juiste weergave van het kruimel pad. Wij bieden praktijkgerichte opleidingen voor professionals. Wet Wapens en Munitie en de Wet Vervoer Gevaarlijke Stoffen.

Kortom, een boeiende, leerzame en eigenlijk onmisbare opleiding voor iedereen die met wapens te maken heeft. Hier krijg je de gelegenheid om te discussieren en vragen te stellen, waardoor je je goed voorbereidt op de tentamens. Voorsprong op de arbeidsmarkt? Schrijf je nu in voor een praktijkgerichte opleiding.

Onze Ministers stellen den vorm voor de diploma's vast. Daarnaast moet je voldoende tijd kunnen nemen om thuis te oefenen. Het onderwijs verandert en daarom bestaan sommige opleidingen niet meer. Je treedt voornamelijk preventief, controlerend en dienstverlenend op. Een studiegids van deze opleiding is op dit moment niet beschikbaar. Je hebt een jaar de tijd om te kijken of sociale geografie of planologie je het beste ligt.