DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe organisatoren van de Rundeloop, hopen op een groot deelnemersveld en veel loopplezier voor de basisschooljeugd en overige deelnemers.

De organisatoren van de Rundeloop, hopen op een groot deelnemersveld en veel loopplezier voor de basisschooljeugd en overige deelnemers. Theatergroep Familie Tamming speelt het stuk Spirit van NoŽl Coward. Reunie Anne Frank School Hengelo ov 5e klas schooljaar 1980.

In dit gebied staan naast het Esdalcollege nog twee basisscholen "t Eenspan en de Vrije MichaŽlschool en een school voor speciaal onderwijs aan de Veenkampen. Thomas van der Wal uit Klazienaveen werd tweede in een tijd van 26 minuten en 45 seconden. De brandweer van Emmen, Klazienaveen en Schoonebeek, die met drie tankautospuiten en een autoladder aanwezig was, gaf rond 22. Na de lunch werd er 'n wandeling door de wijk gehouden en de dag werd afgesloten om 17. Bovendien zal op langere termijn fors geÔnvesteerd moeten worden in renovatie van de hal.

Als gevolg hiervan zijn de Schoolstraat en de Vleddersweg ter plaatse van de onderdoorgang N37 van 6. Tijdens de dialezing gaat de heer Kingma vooral in op de cultuur van China. Aan de fitheid van de selectie zal het niet liggen want bijna iedereen is speelklaar. De moeder onttrekt het kind nu aan het wettelijk gezag. Deze tocht zal een beetje avontuurlijk survivalachtig zijn. Tevens is er na afloop, onder het genot van een kopje koffie, de gelegenheid om hierover door te praten met de sprekers.

Dit wordt een stevige wandeltocht voor geoefende wandelaars. Ook de politie was dit jaar samen met de ambulancedienst vertegenwoordigd, een M. Bij de vrouwen was Pauline Claessen uit Nijmegen een klasse apart met haar tijd van 37 minuten en 41 seconden. Deze ambities mogen niet leiden tot lastenverhoging voor de burgers. Groep 4 zal zich voorbreiden om de halve marathon in 1uur en 45 minuten te lopen. Niet alleen het verkeer is toegenomen maar ook de economische bedrijvigheid is extra gegroeid door deze verbindingsweg.

Veel mensen zijn zeer geÔnteresseerd in de watersport en alles wat met boten te maken heeft. Bijna 1500 deelnemers stonden aan de start en kunnen terug zien op een fantastisch evenement. Rond 2010 komt het wijkcentrum terug in het centrum van Emmerhout.