DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe politie heeft dinsdag een school in Breda ontruimd nadat twee leerlingen in het toilet een mogelijk explosief hadden gevonden.

Basisschool Breda De politie heeft dinsdag een school in Breda ontruimd nadat twee leerlingen in het toilet een mogelijk explosief hadden gevonden. Aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november doen veertien partijen mee in alle negentien kiesdistricten. De criminelen wilden de agenten vermoorden, stelde een Franse politievakbond zaterdag.

Hmzzz, dan zit je er hier 200m vandaan, maar merk je niks. De politie heeft vrijdagmorgen een dode Poolse vrouw in een politiecel op het Almelose bureau aangetroffen. Met peilingen die zijn Socialistische Partij SP al maandenlang tussen de vijftien en twintig zetels beloven, is de voormalige tegenpartij klaar voor het pluche.

De politie kon met de grootst mogelijke moeite de vechtende partijen scheiden en tot rust krijgen. In de stad Buffalo ligt er zoveel sneeuw dat de scholen er maandag gesloten blijven, aldus de Amerikaanse omroep CBS. Wedden dat lezen niet de wereld kan verbreden? Alleen meteorenstof kan de wereld verbreden.

Nummer twee op deze lijst is Edwin de Roy van Zuydewijn, de voormalige partner van prinses Margarita. De conciŽrge bracht het verdachte pakje naar buiten, waar de Explosieven Opruimings Dienst het heeft onderzocht. Het ging om twee kunststof pijpjes die met tape aan elkaar waren geplakt, met een uitstekend draadje. Extremistische soennieten in Irak hebben een eigen emiraat uitgeroepen in Irak. De Nederlandse Klokkenluiders Partij NKP doet niet mee aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Dit is een school voor moeilijk opvoedbare kinderen.

De Havo-scholiere is de eerste wereldkampioen in het online maken van de bekende Japanse cijferpuzzel. De Kiesraad heeft dat donderdag tijdens een openbare zitting bekendgemaakt. De 17-jarige Aniek Huijsman uit Rotterdam is zondag in Londen wereldkampioen Sudoku online geworden. Op en rond een aantal Almelose voetbalvelden zijn zaterdagmiddag tientallen personen met elkaar op de vuist gegaan. Door verschillende aanslagen zondag in Irak zijn bijna twintig mensen om het leven gekomen. Twee jonge mannen moeten donderdag voor de rechtbank in Leeuwarden verschijnen omdat ze tijdens een straatrace in Leeuwarden een bejaarde vrouw zouden hebben doodgereden.