DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe popgroep Silkstone gaat na een lange tijd weer optreden.

Lange Frans De popgroep Silkstone gaat na een lange tijd weer optreden. Hiphopdansers Franklin en Roy in het Verzetsmuseum 20. Twee van de zeven zijn inmiddels vrijgelaten, de rest zit nog vast.

Het album staat gepland voor release in januari 2007. Dit najaar maakt hij dat ruimschoots goed met een tour langs 13 podia. Welkom in het Databestand van de Nederlandse Popmuziek van het Nationaal Pop Instituut. De band begon in dit voorjaar met het opnemen van een nieuw album en gaat in november en december try-outs geven waar de band nieuwe nummers zal spelen. Zijn nieuwe cd verschijnt over een maand en vlak voor kerstmis komt The Game in hoogst eigen persoon naar de Heineken Music Hall in Amsterdam Zuidoost. Met dit nummer hoopt hij een steentje bij te dragen aan de acceptatie van homoseksualiteit.

Peter Pan Speedrock organiseert onder de naam Speedfest een rockfestival dat op 2 december wordt gehouden in Eindhoven. Nieuw!Een overzicht van de deze week verschenen muziek, films, dvd's en games. Als hij ingesmeerd met niervet naakt over een paard moet worden gegooid voor de kinderen in de Oekra´ne dan staat hij zich al uit te kleden . Wie er nog vastzitten en wie zijn vrijgelaten, is vooralsnog niet bekend.