DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe relatie tussen instroomkenmerken van studenten, opvattingen van lectoren, leercompetenties en studieresultaten van studenten.

Journalistiek Studie Bekijk een sfeerverslag van hoe de praktijkperiode bij de derdejaars journalistiek verloopt. Bekijk een 10 minuten durende compilatie van tv-programma's van de derdejaars. De relatie tussen instroomkenmerken van studenten, opvattingen van lectoren, leercompetenties en studieresultaten van studenten. Aan de verkeerslichten rechts en aan het volgende verkeerslicht rechtdoor. Altijd rechtdoor en na 200m kom je aan de campussen. Weldra vind je hier het programma van onze Open Campusdag.

Dit academiejaar vindt deze infodag plaats op zaterdag 17 maart 2007 van 10 u tot 16u. Op het einde van de Leuvensesteenweg rechts richting Nekkerspoel. Maak je dromen waar en neem zeker de folder even door.

Wil je met je klas of school eens komen oefenen in onze labo's? van elektromechanica op campus Boom? Wil je weten welke mogelijkheden je allemaal hebt binnen deze opleiding? Dat kan dankzij de zogenaamde 'doe-dagen'. Aan het kruispunt richting Leuven Brussel volgen. Na de brug direct links de Zwartzustersvest oprijden;Aan de verkeerslichten van Nekkerspoel rechts volgen richting Leuven Brussel. Het bevat journaals, "terzake", "man bijt hond", reportages en life style items.