DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe totale (minimale) duur van de opleiding bedraagt 3 jaar.

De totale minimale duur van de opleiding bedraagt 3 jaar. Alle personen die zich hebben voorgesteld waren zeer enthousiast en vol bekwaamheid zeer bevoegd. Personen met een handicap of langdurige ziekte, min. Zodra U alle huistaken heeft gemaakt, zult U uitgenodigd worden op de eerstvolgende examenzitting die elk kwartaal plaatsvindt te Brussel. Vier tot vijf uur per week volstaan om de cursus tot een goed einde te brengen.

Aarzel ook niet telefonisch vragen te stellen over één of ander onderdeel van de cursus dat voor U niet zo duidelijk zou zijn. Ik heb ook heel veel waardering voor de kwaliteit van de opvolging van de leerlingen hetzij voor de huistaken, hetzij voor de organisatie van het examen en de plaatsingsdienst die jullie voorzien. Er worden op geregelde tijdstippen infodagen georganiseerd. Kultuur- en Vormingscentrum is gespecialiseerd en leider in het opleiden van medische secretaressen in het afstandsonderwijs. Leg het probleem schriftelijk voor aan uw leraar, samen met uw huistaak. Hopende U met deze gegevens van dienst te zijn geweest en steeds verder te uwer beschikking voor verdere informatie, danken wij U nogmaals voor uw hulp bij onze keuze van een secretaresse.

In het moduleblok talen wend je talenkennis functioneel aan. Onze keuze was bijgevolg niet gemakkelijk en ik ben er zeker van dat alle andere kandidaten geen moeilijkheden zullen hebben een job te vinden bij een werkgever. Onze cursus is bestemd voor personen die, zoals U, in een korte tijd, een interessant en goed betaald beroep willen aanleren.