DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe totale studiebelasting voor het MBA-jaar bedraagt 960 uur (circa 250 lesuren en 700 uur zelfstudie).

De studie is, ondanks het hoge niveau en de hoog gekwalificeerde docenten, laag geprijsd omdat de Leergangen op non-profit basis werken. Plaats nu je cv en je komt direct onder de aandacht van honderden werkgevers. Een reeds behaald MBA-certificaat of een MBA-cijferlijst van de Associatie. Mooie mensen vinden sneller een baan volgens 85 procent van. Intervisiesessies en de eindopdracht worden door academisch geschoolde docenten begeleid. BeloningstoetsVul de toets en kijk ofu genoeg verdient.

Driemaal per jaar verschijnt BSNnieuws, met daarin informatie over nieuwe programma's, Boter bij de Vis, items waarin studenten aan het woord komen etc. Type hier jouw trefwoord administratie, virtueel, creatief,. BoomdiagramBekijk alle discussiesvia een boomstructuur.

Opleidingen GidsHet cursusaanbod vanruim 500 opleiders. Een lectoraat bestaat uit een lector, docenten en externe deskundigen, die samen een kenniskring vormen. Daarbij worden tevens de individuele redenen voor deelname getoetst. Prins Constantijn volgt het lager onderwijs op de Nieuwe Baarnse School te Baarn. Cao-partners doen er verstandig aan binnenkort een flink.

Losse specialsLosse specials ofwoordenboek bestellen. Het Praktijkdiploma Boekhouden, afgegeven door de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Om het instroomniveau te waarborgen behoort een toelatingsgesprek tot de selectiecriteria. Het examen wordt in een groot aantal plaatsen gehouden en duurt twee dagen.