DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe vakopleiding Voetverzorging is in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB) opgenomen en dat betekent dat de opleiding voetverzorging een erkende opleiding is.

Voetverzorging Opleiding De duur van de opleiding staat vermeld in de prospectus. Federatie hebben in een boek richtlijnen samengesteld t. Naast het theoriegedeelte bevat deze opleiding 6 praktijkdagen. De volgende 3 vakbladen worden uitgegeven door Uitgeverij Fundament B.

Het opleidingsjaar loopt van half september tot en met begin juni. Daarnaast geven we u zoveel mogelijk achtergrond informatie d. De opleiding vakdiploma Pedicure bestaat uit 5 onderdelen. Alles wat je dient te weten over het menselijk lichaam wordt aangeleerd. Voor deelname aan de opleiding is geen speciale vooropleiding verplicht.

Opleiding aan het Moller Instituut te Tilburg, 1981. Wij kunnen alleen richtlijnen en adviezen geven waar naartoe te gaan met een klacht of een vraag. Aangezien het studiemateriaal en de praktijkdagen naadloos aansluiten op de exameneisen van het KOC, mag deze opleiding pedicure met recht een topper binnen dit segment worden genoemd. Bevestiging van de opzegging wordt door de school schriftelijk gedaan. Voor de opleiding pedicure is geen specifieke vooropleiding vereist. Je verzorgt de huid, brengt make-up aan en masseert gezicht en lichaam.

Deze nieuwe officieel branche erkende opleiding leidt op tot niveau 4. De school bepaalt de onderwijsbijdrage en vermeldt deze in de prospectus. De eerste paar lessen oefent u op elkaar, daarna moeten er modellen door u mee genomen worden. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Diagnose stellen, het maken van een analyse en behandelplan opstellen. Diabetici en Reuma patiŽnten of voor lichaamspakkingen.

Een module waarin vooral de praktijk aangeleerd wordt, zoals de behandeling van de nagel en de nagelomgeving, likdoorn en eelt verwijderen, wondverzorging, drukvrij leggen en adviseren met theoretische ondersteuning. De overeenkomst tussen school en cursist wordt schriftelijk aangegaan. Daarnaast komen ziekteleer, kennis van schoenen, zolen en materialen, het maken van blauwdrukken, omgangskunde en de HAM-code aan de orde. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen.