DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDe wachttijd voor probleemjongeren die noodgedwongen in een justitiŽle inrichting op psychiatrische hulp wachten, moet korter.

Probleemjongeren Probleemjongeren verplicht een aantal uur maatschappelijk werk moeten verrichten naast hun reguliere straf. Lees er meer over in onder andere het forumonderwerp Parthenofilie. De wachttijd voor probleemjongeren die noodgedwongen in een justitiŽle inrichting op psychiatrische hulp wachten, moet korter.

De Fontys Mediatheek Wiki vervult samen met de Fontys Mediatheek Weblog en Fontys iPort een centrale rol in de Fontys Mediatheek Portal. Maar goed, we leven in de 21e eeuw, ik zou zeggen; stuur hem gewoon een mailtje en speek een keertje af in een park ofzo, om de maand tot je 18e verjaardag te overbruggen. Wij hebben het bij onze definities expres niet over pedfiele mannen, want er zijn ook pedofiele vrouwen. Artikelen en nieuwsberichten met betrekking tot de Europese Unie.

Er moeten in Rotterdam het komend jaar 1000 kamers voor begeleid kamerbewoning voor jongeren komen. Seksuele handelingen tussen leeftijdgenoten die niet als ontucht kunnen worden gekwalificeerd, vallen buiten de strafwet. Hier kunt u zich inschrijven voor de Nieuwsbrief Regering. Deze hebben regelmatig overleg en informeren elkaar op allerlei manieren over de verbetering van de schoolveiligheid.

De Chinese Rotterdammer Li Yang die vast zit in Thailand voor het in het bezit hebben van cocaÔne, blijkt geen Nederlander te zijn. Ik mag hem niet meer bellen of aan zijn deur komen en hij mag dit ook niet. Waar haal je deze informatie, want dat is totaal niet waar. Het enige waar wettelijk iets over is vastgelegd is het seks hebben met.

Er moet een beter hulpaanbod komen voor kinderen met ernstige gedragsproblemen die geen strafbare feiten hebben gepleegd. In Leerdam heeft zaterdagavond een zeer grote brand gewoed in een bedrijfspand aan de Energieweg. Vragen, voorstellen en suggesties over hoe Pedofilie. De man zou geprofiteerd hebben van de erfenis van Lijesen, na diens dood. De arrestatie van een man die vermoedelijk een vuurwapen bij zich had, heeft donderdag tot commotie geleid op de Valkhof in Sliedrecht. De sociale dienst in Rotterdam heeft daar opdracht voor gekregen van wethouder Schrijer.