DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDeelnemers van de opleiding Uiterlijke verzorging hebben traditiegetrouw een grote belangstelling voor de visagie.

Opleiding Visagie Omdat visagie geen onderdeel uitmaakt van het examenprogramma werd hieraan alleen aandacht besteed tijdens onze themadagen. Omdat Faces een groot aantal mensen, afkomstig uit gehele land, opleidt tot grimeur, ligt het voor de hand dat we kunnen bemiddelen bij de vraag naar grimeurs. Vanuit de opleiding wordt er met regelmatige tussenposes een fotosessie georganiseerd, waardoor studenten de mogelijkheid geboden wordt een verzorgde portfolie samen te stellen.

De opleiding is bedoeld voor mensen, die van grimeren hun beroep willen maken. Materiaalkennis, kleurenleer, camoufleren, morfologie, corrigeren, kunstwimpers plakken. De vakopleiding biedt de basisvaardigheden die nodig zijn om als professioneel grimeur zelfstandig te kunnen ontwerpen en deze ontwerpen ook uit te voeren.

We behandelen in een vlot tempo alle facetten van visagie variërend van bruidsmake-up tot modeshow make-up. Association of Spanish Schools in Málaga, Association of Spanish Schools in. Bij de opleiding ligt de nadruk op grimeren voor de media televisie en film. Centraal gegeven is dat studenten deze verschillende grimetechnieken aanleren, oefenen en toetsen voor t. De grimevakopleiding is een deeltijdopleiding, opgebouwd uit diverse modulen.