DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDegelijke HBO-opleidingen met een optimale begeleiding.

Hbo Informatica Het voornaamste doel van het portfolio is dat je leert te reflecteren op je studieloopbaan. Als alle gevraagde producten aanwezig en voldoende beoordeeld zijn, mag je deelnemen aan de afsluitende mondelinge zitting. En je weet straks wat voor vragen je kunt verwachten. Ben je in het bezit van een HAVO-, VWO-diploma oude stijl, dan dien je bij inschrijving een kopie van het diploma mee te zenden. Dit is een ideale test om te kijken of je er klaar voor bent. Daarom hebben de meeste bedrijven een netwerkbeheerder in dienst die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Het digitaal portfolio vormt een rode draad binnen je opleiding.

De werkgever kan dagelijks de resultaten volgen van de werknemers, die studeren bij Hogeschool NTI. De praktijktrainingen zijn verplicht en zijn inbegrepen bij het lesgeld *. Het onderdeel Portfolio vormt een rode draad binnen je opleiding.

Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden. Hiermee word je automatisch op de hoogte gehouden als er nieuwe artikelen zijn toegevoegd in de door jou aangegeven interessegebieden.