DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDegene die twee profielen bij één instelling in hetzelfde jaar afrond krijgt één diploma waarop beide profielen staan vermeld en per profiel een aparte cijferlijst.

Diploma Je ontvangt dan een bachelordiploma en hebt het recht de titel Bachelor of Science BSc te voeren. Starten de programma's niet? Zet dan de pop-up-blocker uit. Als een kandidaat bij meerdere instellingen deelexamen doet dan wordt het diploma uitgereikt door de instelling waar de kandidaat voor het laatst examen heeft gedaan. Zodoende kun je dus later weer verder gaan als je even moet stoppen.

Degene die twee profielen bij één instelling in hetzelfde jaar afrond krijgt één diploma waarop beide profielen staan vermeld en per profiel een aparte cijferlijst. Het gaat hierbij om maatschappijleer 1, kunstvakken 1, lichamelijke opvoeding en het sectorwerkstuk. De dagscholen en vavo-instellingen zijn echter verplicht om alle examenresultaten door te geven aan de IB-groep.

De gevens worden dmv een cookie op de pc bewaart voor twee weken. De kleding is toga voor hoogleraren, donker kostuum met stropdas voor andere mannelijke sprekers en passende donkere kleding voor andere vrouwelijke sprekers. Zie voor verdere informatie het onderwerp "vrijstellingen".