DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDehbo-opleiding Toerisme en recreatie is heel praktisch.

Studie Toerisme Ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Viva. Mijn zusje heeft een jaar terug een keer een chocoladetaart . De administratie is echt slecht! je wordt aan strakke deadlines gehouden, maar lef nemen zeh et niet zo nou met het op tijd leveren van cijfers en informatie. Ben je heel trots op je lijf en wil je dat aan heel Viva-lezend Nederland laten weten? .

Van december tot en met april heb je weer lessen in Veendam. Studenten met een mtro of vwo-diploma kunnen in één jaar hun Associate degree halen door in te stromen in het tweede jaar van het traject. De historie, cultuur, taal en gastvrijheid van verschillende landen en regio's. De rest van de klas heeft er echter nogal moeite mee en een derde is zelfs al gestopt. Ieder jaar hoor je ze ook zeggen dat het nog nooit zo erg was als dit jaar.

Ik kan wel zeggen dat ik me nu ernstig zorgen begin te maken of ik wel de juiste school heb gekozen. Zie wat Judith Huizinga geschreven heeft, helemaal bovenaan deze lijst van berichten. Mij lijkt deze opleiding toeristisch management wel leuk eigenlijk. Een permanent kan mislukken als je ongesteld bent?Waar!Haren bestaan uit dood materiaal, maar . Ze zijn de afgelopen jaren de regels strak aan het aanscherpen, en denk dat dat wel moest.