DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDenk daarbij aan scholen, buurthuizen, of sportverenigingen.

Sport en bewegen leidt je op voor een breder werkveld dan je jezelf wellicht realiseert. Afhankelijk van je afstudeerrichting kun je gaan werken als docent lichamelijk opvoeding. Ook kun je gaan werken in het toerisme, de sport, het bedrijfsleven of de recreatie. Toelating is ook afhankelijk van de competenties en vaardigheden van de individuele leerling. Een jaarlijks terugkerend Sportgala waar je met je klasgenoten een sportdemonstratie mag verzorgen. Op elk stageadres heb je een begeleider die jou de fijne kneepjes van het vak leert. Een landkamp, een watersportkamp en een wintersportkamp; kampen die je zelf mee organiseert. Beschik je over een bijzonder talent, dan kun je gebruik maken van de Sportstroom.

Denk daarbij aan scholen, buurthuizen, of sportverenigingen. De activiteiten zijn er op gericht om het welzijn van mensen te verbeteren en om ze te laten ontspannen. De indeling en het programma van de opleiding kan ook per regio verschillen. Figuurdrijven en de activiteiten willen begeleiden.

Opleidingen met pit waarvoor je flink moet studeren. De deelnemers moeten actief zijn binnen het waterpolo. Tijdens de opleiding kun je rekenen op extra ondersteuning.