DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDerde bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de KULeuven.

Leuven Opleiding Derde bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de KULeuven. Het eerste jaar is voor alle studenten gemeenschappelijk. De bacheloropleiding Onderwijskunde doorstroomoptie naar Pedagogische Wetenschappen K. Radiografische faciliteiten zijn beschikbaar op elk van de drie verdiepingen.

Tijdens de Vlaamse Zwemweek van 18 tot 26 november is er in de Leuvense zwembaden weer heel wat te beleven. Eerste bachelor Onderwijskunde doorstroomoptie naar Pedagogische Wetenschappen K. Hier vind je de nodige informatie aangaande je eindwerk aanvullende opleiding of eindverhandeling licenties. Wil je je wiskundekennis of de manier van wiskundig redeneren wat opfrissen, dat kan. De opleiding Onderwijskunde doorstroomoptie Pedagogische wetenschappen K.

Voortaan moeten verenigingen die hun activiteiten willen publiceren op leuven. School heeft meer dan 90 consultatieunits en 5 operatiekamers voor ambulante chirurgie. De Permanente OnderwijsCommissie POC Antropologie is verantwoordelijk voor de opleidingen Antropologie. De School biedt 6 verschillende klinische specialiteiten aan. Opleidingen bedrijfsbeheer en een waaier beroepsgerichte ondernemers opleidingen. De verslagen van de POC-vergaderingen zijn beschikbaar voor personeelsleden van de Faculteit Sociale Wetenschappen.