DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDeze klassefoto is uitgangspunt geweest voor het organiseren van de reunie.

Reunie Basisschool Deze klassefoto is uitgangspunt geweest voor het organiseren van de reunie. Op de school zullen allerlei activiteiten plaatsvinden en op zaterdag 23 juni wordt er een reŁnie georganiseerd voor oudleerlingen en leerkrachten van de school. De basisschool De Ark aan de Salland in Huizen viet in de week van 18 tot 23 juni haar 25-jarig bestaan. Je kunt dus alleen nog maar het geluid horen en nog niet meelezen.

Ik ben bezig geweest om een videopresentatie te maken van de geluidsopname van de musical. Ik geloof dat iedereen het prima naar hun zin heeft gehad. Daarbij de tekst uit orginele boekje van Martine, maar het eindresultaat in beeld is veel te klein. Gereduceerde prijzen rijbewijskeuringen 70-plussers. Als er meer nieuws is stuur ik nog een nieuwsbrief. Bewoners bij Oude Haven ontevreden over veiligheid. De reŁnie zal plaatsvinden in het gebouw van The Pride aan de IJsselmeerstraat in Huizen.

Een groot deel van de deelnemers woont op dit moment ergens in Nederland zoals in Rotterdam, Rijnsburg, Zeewolde, Wapenveld en Berg aan Zee, maar wilden graag aan deze dag in Emmen deelnemers. Als u de log niet ziet is het mogelijk dat deze beveiligd is met een wachtwoord. Ook de foto's die er op de avond zelf zijn gemaakt staan er binnenkort op. Robbert, Gurkan, Ton, An, Lieke, Dake, Patricia, Claudine en Marina.