DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDeze kunnen betrekking hebben op wijzigingen en veranderingen in het onderwijs of in de organisatie.

Goed onderwijs is de basis voor een samenleving waarin iedereen tot zijn recht komt en alle mensen de kans krijgen het beste uit zichzelf te halen. Ook vind je hier informatie over het elektronische nieuwsblad BEEP. Goed onderwijs is ook nodig voor een sterke economie, om als land aantrekkelijk te zijn om in te investeren. Het nieuwsarchief is een lijst van mededelingen van de faculteit. En goed onderwijs is nodig voor een schoon en veilig land, waarin mensen elkaar in hun waarde laten. In de jury's nemen bekende namen zoals Koos Andriessen, Trude Maas, Rob van Kranenburg, Janine Huizer, Martin Jurgens, Hein Albeda, Arie Altena, Tonnus Oosterhoff en Nat Muller deel.

Deze kunnen betrekking hebben op wijzigingen en veranderingen in het onderwijs of in de organisatie. Daarnaast wordt hulp van nationale en lokale overheden verwacht. Hier kun je terecht voor informatie over studeren in het buitenland, zoals mogelijkheden waaronder ook actuele programma's en beurzen, partners, de aanmeldprocedure en adressen en links.

Bekijk hier minister Atzo Nicolai die de prijs in ontvangst neemt. Lijsttrekker Alexander Pechtold en de andere kandidaten trekken van regio naar regio. Gothenburg Zweden en Tata Institute for Fundamental Research India. Voor D66 gaan de verkiezingen niet alleen over geld.

Op 29 september is het team van 40 kandidaten voor de Tweede Kamer vastgesteld. Zo groeit in Nederland de rechtse intolerantie rond onze multiculturele samenleving. Zie verder de toelichting van het Faculteitsbureau. En dus gaat het programma, natuurlijk, vooral over mensen.