DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDeze nota is kaderstellend voor de ontwikkeling en uitwerking van de brede school in Arnhem maar geeft tegelijkertijd ruimte voor uitwerking op maat per brede schoollocatie.

School Arnhem De Parcivalschool is een school met een eigen visie op opgroeinde kinderen, op onderwijs en opvoeding. Rijn IJssel is gestart met een viertal mbo-opleidingen in Elst. De Witte School moet in originele staat worden herbouwd. Wanneer u minder dan 68 berichten per maand of 781 berichten per jaar wilt opvragen, bent u goedkoper uit met Teletik.

Rijn IJssel is een regionaal opleidingen centrum ROC in Arnhem en omgeving. Vergaderingen, agenda, verslagen, verordeningen etc. Wij verzorgen opleidingen in beroepsonderwijs en educatie, voor jongeren en volwassenen en een groot aantal cursussen en maatwerk voor bedrijven, instellingen en particulieren. Door on line te betalen kunt u binnen 12 uur een wachtwoord krijgen en daarmee alle berichten inzien. Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en ontwikklingen op het gebied van volkscultuur? Kies dan een icoon voor een overzicht van onderwerpen.