DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDeze opleiding gaat dieper op de materie in en is bedoeld voor werknemers die meer dan twee uur per dag werken met een heftruck of bijzondere verrichtingen moeten doen.

Heftruck Opleiding Onze kracht ligt hem tevens in maatwerk opleidingen, niet standaard, maar luisteren naar de behoefte die u heeft en zorgen dat daar een invulling aan gegeven wordt. Tijdens het praktische gedeelte voeren de medewerkers de behandelde vaardigheden uit. De cursus wordt bij voorkeur georganiseerd met uw eigen heftruck en op uw bedrijfsterrein. Software voor de open onderneming Heeft u een veilige, productieve en rendabele IT-omgeving nodig? Laat het over aan Novell. Dompvloet Opleidingen; meer dan 50 jaar ervaring in opleidingen voor administratie, automatisering en secretariaat. Atos Origin, een internationale IT-dienstverlener, stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations.

Zo'n bepaling is te vaag en leidt tot ondermaatse instructie en opleiding. Ten behoeve van kandidaten met minder dan 100 uur praktijkervaring adviseren wij tevens een praktijktraining. Ook dienen zij al enige ervaring te hebben met het werken op een heftruck. Een overzicht van de ingeplande cursussen op korte termijn. Je moet het juiste gebruik van de vorkheftruck kunnen laten zien. Zo kunnen de praktijksituaties levensecht worden nagebootst.

Alle opleidingen kunnen worden afgesloten met een landelijk erkend diploma. Een van de trainingen is de korte maar intensieve zelfmanagement training. In overleg is ook een vier of vijf daagse opleiding mogelijk. Ematic Interactive levert webdiensten en concentreert zich op de ontwikkeling en het beheer van web applicaties, web solutions en extranet.

Al deze cursussen worden gegeven op onze opleidingslocatie te Heerlen tenzij anders vermeld. Vaak heeft een training op de werkplek net dat stukje meerwaarde om het optimale rendement te bereiken. Eerst wordt de theorie van het werken met een heftruck besproken.

Wij zijn met name actief in branches waar iets wordt 'gemaakt door mensen'. Als standaardsoftware niet past voor uw administratieve processen, dan kunnen wij het geheel op maat voor u implementeren op basis van ons software ontwikkelplatform. Imtech heeft sterke posities in de markten utiliteit, ind. De Arbeidsinspectie moet controleren of dit ook gebeurt.