DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDeze opleiding valt samen met de opleiding onder b.

Opleiding Frans Deze opleiding valt samen met de opleiding onder h. Ook in omgekeerde richting bestaat er duidelijke interesse. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder q. Je betaalt het collegegeld voor aanvang van elk studiejaar. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder t.

Deze opleiding valt samen met de opleiding onder u. De stip op de plattegrond wordt in de meeste gevallen juist geplaatst. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder s. De hoogte van het collegegeld wordt jaarlijks wettelijk vastgesteld. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder b.

Franse taal en cultuur aanbiedt in de vorm van een major hoofdvak. Aan jou de dankbare taak om hem te begeleiden en op een waardevolle manier aan zijn opvoeding en toekomst bij te dragen. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder l. Voor het opstellen van je schriftelijke aanvraag kun je gebruikmaken van de Voorbeeldbrief Examencommissie. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder j. Bij een klein aantal adressen wordt deze geplaatst op basis van postcode.

Deze opleiding valt samen met de opleiding onder z. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Tot en met 31 augustus 2007 omvat de faculteit der Letteren tevens de volgende opleidingen leidend tot het doctoraalexamen. Per 1 september 2007 komt de vijfde titel van deze bijlage te vervallen; per 1 september 2010 komt de vierde titel van deze bijlage te vervallen. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder x.