DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDeze opleiding valt samen met de opleiding onder e.

Frans Opleiding Als je op basis van je Elders Verworven Competenties vrijgesteld wilt worden van bepaalde modules, dan kun je een schriftelijke aanvraag indienen bij de Examencommissie Lerarenopleidingen Voortgezet onderwijs van Windesheim. Je betaalt het collegegeld voor aanvang van elk studiejaar. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder l. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Tot en met 2010 omvat de faculteit der Letteren tevens de volgende opleidingen leidend tot het doctoraalexamen. Toelating met andere wo-bachelor wordt bepaald door een examencommissie. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder i. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder z. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder r.

Deze opleiding valt samen met de opleiding onder q. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder o. Tot en met 31 augustus 2007 omvat de faculteit der Letteren tevens de volgende opleidingen leidend tot het doctoraalexamen. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder n. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder e.

Deze opleiding valt samen met de opleiding onder x. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder h. Deze opleiding valt samen met de opleiding onder s.