DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDeze opleiding wordt afgesloten met een examen in een mode fotostudio.

Deze opleiding wordt afgesloten met een examen in een mode fotostudio. Vanzelfsprekend wil ik in praktijk visagie ervaring op doen. Tevens moet u tijdens de opleiding een werkstuk met collage maken. Micky Jooren verzorgt diverse produkties voor bladen. Deze merken zijn terug te vinden in de werkpakketen van de opleidingen visagie en grime. Alle onderdelen van het vak komen in de praktijk aan de orde. Voor deze beroepsopleiding heeft u geen speciale vooropleiding nodig. Deelnemers van de opleiding Uiterlijke verzorging hebben traditiegetrouw een grote belangstelling voor de visagie.

Visagie, grime en hairstyling opleidingen en cursussen in Breda en Den Haag. Vergeet daarom niet je mail, telefoon of mobiele nummer in te vullen. Zie voor opleidingen in regio Zuid-Holland bij de Haagse Visagieschool. Tevens zijn er meerdere stages mogelijk, waarmee je de nodige praktijkervaring opdoet. In deze rubriek willen we examenwerk van de leerlingen laten zien. Tijdens de eerste lessen bent u model voor elkaar; later dient u zelf een voor de opdracht geschikt model mee te nemen. Ik heb voor 30 januari een getinte man nodig als model tussen de 15 en 30 jaar oud. Zij kunnen daarom de leerlingen altijd van de laatste trends op de hoogte brengen en veel vakkennis overdragen. De cursus wordt verzorgd in 12 bijeenkomsten van 100 minuten en zal worden afgesloten met een toets. Omdat visagie geen onderdeel uitmaakt van het examenprogramma werd hieraan alleen aandacht besteed tijdens onze themadagen.

Het is ook mogelijk om deze bij ons aan te schaffen. Indien u uw handelswaren of diensten in een andere rubriek wilt plaatsen, selecteer dan de gewenste rubriek. Bij een voldoende resultaat ontvang je een schoolcertificaat.