DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDeze opleiding wordt niet meer georganiseerd en is vervangen door de opleiding Rechtspraktijk.

Opleiding Reisleider Deze opleiding wordt niet meer georganiseerd en is vervangen door de opleiding Rechtspraktijk. Voortaan moeten verenigingen die hun activiteiten willen publiceren op leuven. Ervaring wijst uit dat drie jaar lang werk en studie combineren in het avondonderwijs een heuse inspanning vergt. Place as many blank cells before the 1st day of the month as necessary. Een besmettelijk festival voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar tijdens de herfstvakantie.

Dat geeft ongeveer drieduizend vijfhonderd oud-leerlingen. Op 11 november houdt de stad een wake aan het vredesmonument op het Martelarenplein. De overheid is thans voorstander van kortere leertrajecten om volwassen leerders sneller aan het werk te krijgen.

Years evenly divisible by four are normally leap years, except for. Years also evenly divisible by 100 are not leap years, except for. Tijdens de Vlaamse Zwemweek van 18 tot 26 november is er in de Leuvense zwembaden weer heel wat te beleven. Zesendertig jaar lang mocht ik Frans onderwijzen in het middelbaar.