DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDeze vacaturebank biedt vacatures in het voortgezet onderwijs.

Is er nog géén vacature voor u beschikbaar? Maak dan gebruik van de mogelijkheid van een open inschrijving. Ja u kunt zich als zij-instromer ook bij Meesterbaan inschrijven. Bij de werving wordt de Federatie ondersteund door "De Onderwijs BV".

Of uw in aanmerking komt voor een vacature kunnen wij niet bepalen. Scholen zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van de sollicitaties. Maak een nieuwe start als zij-instromer in het onderwijs. Amsterdam investeert de komende jaren 250 miljoen Euro in nieuwe, inspirerende schoolgebouwen. Voor alle typen onderwijs geldt dat je vanuit diverse situaties leraar kunt worden. Om te bepalen welke informatie voor jou van toepassing is, vragen we je allereerst om aan te geven of je wel of geen lesbevoegdheid hebt.

Het openbaar onderwijs wil dan ook iedereen een passende opleiding bieden. In het tweede jaar wordt daar Frans aan toegevoegd. Dit is een bemiddelingsbureau voor personeel in het onderwijs.

In dit vacature archief treft u vacatures aan, waarop u niet meer kunt solliciteren. Een intermediair, die vraag en aanbod van leraren samenbrengt. Scholen kunnen via de interface hun vacatures beheren. Bij de Federatie kunnen mensen altijd kenbaar maken dat ze interesse hebben in een functie aan een van de scholen. Het geeft alleen een overzicht van de diverse functies binnen de gemeente Groningen. Hier vind je alle informatie over open dagen van lerarenopleidingen bij jou in de buurt.