DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan Ligthart



Deze webcam heb ik kado gekregen bij een thuis studie.

Thuis Studie Voor een studie als Chinees heeft de kleinschaligheid nog een ander voordeel, in de lessen is er veel meer interactie tussen docenten en studenten, je bent geen nummertje tussen alle andere nummers. Ook uitgaan in Leiden biedt voor alles wat wils, en een aantal discotheken hebben een speciale studentenavond op donderdag. Zelf overweeg ik nog iedere dag om de studie alsnog te voltooien, maar het wordt je niet makkelijker gemaakt. Inzet ik echter wel iets dat nodig is want moeilijk is het in ieder geval absoluut niet. Het vinden van de juiste studie is nu erg eenvoudig. Als ik hem niet gekregen had, had ik er waarschijnlijk ook geen een gekocht.

Ben net een paar weken geleden gestart met een studie, maar ben gelukkig gestopt,. Schrijf je eerst in als Ciao-lid, om in te kunnen loggen. Verder wens ik je nog een leuke studietijd toe, en wie weet zie ik je wel bij Chinees rondlopen. Je kunt hoofdletters en kleine letters gebruiken zoals je wilt. Rechten of een andere studie in Leiden studeren vind ik leuk, en ik heb dan ook alleen maar goede herinneringen aan mijn studietijd in Leiden.

De wildcard staat voor 0 of meer willekeurige tekens. Dan zul je al snel zien dat de student in Leiden vele gezichten kent. Quintus kies je voor tradities en het disputensysteem. Laat je niet afleiden door vooroordelen maar neem zelf eens de moeite om echt met Leiden kennis te maken.

Of vakkenvullen, weten dat je producten in een verkeerd vak kan geven en dat daar niemand aan dood kan gaan,. Alle onderwerpen worden helder en duidelijk vanaf de basis uitgelegd. Ik woon al jaren vlakbij Leiden en ik kom er dus vaak, en ik vind het een onwijs leuke stad. Alles is redelijk dicht bij elkaar, dus met de fiets zijn alle afstanden naar allerlei plaatsen goed te behappen. Maar Leiden ligt vrij centraal, dus op zich hoeft het nog geen probleem te zijn. Dat er zoveel studenten zijn zorgt voor veel leven en een speciale sfeer.