DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDiscussieer hier over alle onderwerpen die te maken hebben met bouwkunde.

Bouwkunde Studie Discussieer hier over alle onderwerpen die te maken hebben met bouwkunde. Als constructief ontwerper mag je dus echt geen enkel foutje maken. Meldt hier al je vragen of ervaringen met de flextoets. Maar een goed ontwikkeld inlevingsvermogen is net zo belangrijk. Gewoon praten over allerlei dingen, ook niet vastgoed gerelateerd.

Discussieer hier over alle onderwerpen die te maken hebben met publiekrecht. Als bouwtechnisch ontwerper heb je niet alleen een goed ontwikkeld technisch inzicht nodig, maar je moet ook inventief zijn. Bespreek hier alle mogelijke marketing technieken met elkaar. Zij zijn dan ook nog niet geschikt voor een duaal traject.

Goed communiceren vergt meer dan alleen helder taalgebruik. Discussieer hier over alle onderwerpen die te maken hebben met makelaardijleer. Hier vindt u een overzicht van de meest gangbare hypotheekvormen en de daaraan verwante zaken. Daarom is het belangrijk dat jij nauwgezet werkt en over een kritische houding beschikt. Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. De gebruikers hebben in totaal 8131 berichten geplaatstWe hebben 3647 geregistreerde gebruikersDe nieuwste gebruiker is j.

Een uitstekende manier om je ambitie te tonen is het volgen van een opleiding of cursus. Voor afgestudeerden kent het bouwproces geen geheimen meer. Mbo'ers met een niet-verwante vooropleiding op niveau 4 doorlopen bij voorkeur het programma voor Havisten en Vwo'ers. Iedereen zal begrijpen dat een architect creatief moet zijn. Hierdoor wordt het verband tussen de verschillende vakken gelegd.