DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDiscussieer hier over alle onderwerpen die te maken hebben met makelaardijleer.

Voor de totale studieduur tel je de studieduur van de vakken bij elkaar op bij een gemiddelde studiebelasting van 8 uur per week. Ik ga namelijk de opleiding makelaar og volgen,en kwam deze link tegen. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om de cursus Makelaardij in assurantiŽn te volgen. Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. Discussieer hier over alle onderwerpen die te maken hebben met makelaardijleer.

Tijdens de cursus Makelaardij in assurantiŽn krijg je automatisch bericht over deelname aan het examen. Bespreek hier alle mogelijke marketing technieken met elkaar. Gewoon praten over allerlei dingen, ook niet vastgoed gerelateerd. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden.

Discussieer hier over alle onderwerpen die te maken hebben met privaatrecht. Hij regelt de contracten, koop, verkoop en overdracht. Applinet is gerechtigd de prijzen te allen tijde aan te passen. Discussieer hier over alle onderwerpen die te maken hebben met economie, marketing en consumentengedrag. Meldt hier al je vragen of ervaringen met de flextoets.