DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDit is een snelle entree tot een reeks van mogelijkheden om uw kind via particulier onderwijs de basisschool te laten doorlopen.

Particulier Onderwijs Het onderwijsprogramma van Eerde wordt onderwezen door goed opgeleide en ervaren docenten die de leerlingen voorbereiden op een soepele overgang naar het voortgezet onderwijs. Leerlingen kunnen worden ondergebracht in het internaat. De basisschool van Eerde onderwijst de leerlingen van maandag tot vrijdag tussen 8. The flying school for helicopters in the Netherlands, flying with Robinson helicopters.

Association of Spanish Schools in Málaga, Association of Spanish Schools in. Het doel is om leerlingen voor te bereiden op verder academisch succes, waaronder het IB. Het is ook mogelijk na schooltijd huiswerk te maken op school. International School Eerde,where your talent is your future.

Veel adverteerders vermelden onze naam in hun eigen reclame-uitingen om aan te geven dat men hun bedrijf in de Gouden Gids kan vinden. Onze nulgroep en basisschool accepteert dagleerlingen van vier tot elf jaar oud.