DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDit vergemakkelijkt het schrijven van je stageverslag.

Stageverslag Het stageverslag geeft een rapportage van de stageopdracht en een kritische beschouwing van het eigen functioneren. Dat wordt dus wennen voor veel studenten, omdat de schooltijden van tegenwoordig niet van negen tot vijf zijn. Dit vergemakkelijkt het schrijven van je stageverslag. We zouden allemaal kort een spreekbeurtje geven over onze stages momenteel voor de rest. Denk hierbij aan werk achter de kassa, waar men alleen staat. Dat betekent dat ze je meer zullen waarderen en je mogelijk ook meer zullen betalen.

Met hierin de 4 elementen water vuur lucht aarde en een goudvis verwerken. Je moet weten welk nummer je moet bellen, wanneer je moet bellen en hoe ver van te voren je moet bellen. Het is de bedoeling dat er bij het artikel 2 illustraties komen in een zelf te bepalen formaat.

Als het voorkomt dat je teveel betaalt, bijvoorbeeld wanneer je maar in een gedeelte van een jaar werkt. Een best lang,lastig maar ook interessant artikel over zelfdoding en geestelijk lijden. Uw gegevens worden uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.