DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDit zijn berichten uit de categorie Hoger beroepsonderwijs.

Hoger Beroeps Onderwijs Algemene Onderwijsbond blij met WHW-advies Onderwijsraad. Veel adverteerders vermelden onze naam in hun eigen reclame-uitingen om aan te geven dat men hun bedrijf in de Gouden Gids kan vinden. Iedere veertien dagen in het Onderwijsblad en nu gebundeld, de prachtige praktijkverhalen uit het basisonderwijs.

Technisch onderwijsassistent nu ook schaal 8-functie mogelijk. Het gebouw dankt zijn naam aan de dieprode kleur van alle buitenmuren. Op 9 november wordt een aantal jubilarissen gehuldigd in De Open Hof.

Het gebouw biedt alle moderne faciliteiten voor de twee opleidingen. Project Voorlichting en implementatie Wet medezeggenschap op scholen. Heb jij onze voorlichtingsdag bezocht op 18 oktober? Bekijk dan nu het verslag en de foto's van deze drukbezochte dag. Concept, design en ontwikkeling, Tools Communicatie Den Haag.

Minister De Geus van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wil werkgevers vanaf volgend jaar verplicht laten meebetalen aan de kinderopvang. Daarom zal de ledenvergadering van de afdeling Friesland Noord nu plaatsvinden op het afdelingskantoor, en wel op dinsdagavond 14 november. Deze week geeft Doekle Terpstra, voorzitter van de HBO-Raad, zijn mening in de doorgeefcolumn op Kom op voor kennis.