DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDiverse door het NGS-erkende opleidingen geven nascholingen.

Sportmasseur Opleiding Het examengeld staat los van de opleiding en moet t. Sportmassage worden gegeven op maandag en dinsdagavond van 19. De begeleiding van sportmensen is ook een belangrijke taak van de sportmasseur. Sportblessures vertroebelen het beeld van de sport. Gezien de aard van de opleiding is tevens een goede lichamelijke conditie gewenst. In de georganiseerde sport is de Sportmasseuseeur een gewaardeerde kracht.

De vaststelling van de vakanties geschiedt door de leiding van de opleiding. Onze docenten, die allen zeer ervaren en kwalitatief zeer hoog zijn aangeschreven staan voor U klaar om U met veel plezier de fijne kneepjes van het masseren aan te leren. De voornaamste taak van de moderne sportmasseur is het voorkomen van blessures. Mensen die kiezen voor massage als wapen tegen stress. Na het volgen van de cursus Sportmassage kunt U uw opleiding vervolgen tot Sporttherapeut.

Sportmassage erkende opleiding, die opleidt voor het enige door de overheid V. Interesse in de bouw en functies van het menselijk lichaam. Diverse door het NGS-erkende opleidingen geven nascholingen. Op alle door Vitalis gegeven cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. In 1974 werd de opleiding overgenomen door Christa van Veen-Veerman.