DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDoe een cursus Studiekeuze, waarin je de vragen en het werken aan oplossingen met anderen deelt.

Andere Studie De facultaire toetsingscommissie beslist of een cursus eventueel alsnog of definitief niet in het studiepad wordt geplaatst. Bent u niet bekend met het academische systeem van ECTS, modules en blokken? Hier vindt u het een en ander toegelicht. Vragen over uw studiepad kunt u via het envelop-icoontje aan ons mailen. Volgt u meerdere opleidingen dan krijgt u eerst een keuzescherm.

De regeling Overstap Ir-BSc is bedoeld voor studenten met een studievertraging van meer dan een jaar. In overleg kunnen meestal specifieke voorzieningen getroffen worden. Het tweede en derde studiejaar bevatten elk een keuzeruimte van 20 ECTS. Heb je vragen, aarzel dan niet om een afspraak te maken met een decaan van je opleiding. Wanneer u uw studiepad raadpleegt vˇˇrdat u een cursus bestelt, voorkomt u dat u per abuis een cursus bestelt die niet in uw opleiding past.

Wanneer uw studiepad bijvoorbeeld vanwege een individuele regeling moet worden aangepast, kunt u de melding in onderhoud krijgen. Over wat ze bestudeerd hebben en wat ze er van vonden. Wanneer uw studiepad bijvoorbeeld vanwege een individuele regeling moet worden aangepast, kunt u de melding krijgen dat uw studiepad niet beschikbaar is. Als je merkt dat de opleiding die je volgt je niet geeft wat je ervan had verwacht, dan is het goed om dat serieus te nemen.

Je hebt de verkeerde studie gekozen, je blijkt niet geschikt voor de studie of er zijn externe factoren bijvoorbeeld een ziekte die je het studeren onmogelijk maken. Wanneer uw keuze bij ons nog niet bekend is, is het mogelijk dat deze punten niet in uw gewenste major of afstudeerrichting zijn opgenomen. We zorgen er voor dat u uw studiepad zo snel mogelijk weer kunt raadplegen. Stop het niet weg, want vroeg of laat komt dat gevoel weer boven. Wilt u overstappen naar een andere opleiding, geef dit dan door aan Service en informatie. Ik wil een aantal colleges volgen, maar ben geen student.