DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDoor stages, studieopdrachten en excursies maken studenten tijdens hun studie intensief kennis met de beroepspraktijk.

Deeltijd Studie Aan Pabo Almere kunt u de opleiding tot leraar basisonderwijs in voltijd, deeltijd of als zij-instromer volgen. Opleidingen in Australie, landinfo, accommodatie etc. Door stages, studieopdrachten en excursies maken studenten tijdens hun studie intensief kennis met de beroepspraktijk.

Is het mogelijk om al deeltijd te gaan werken in dit vak. Je kunt dan de opdrachten op je werkplek uitvoeren. Studeren in deeltijd kan in verschillende varianten. Na voltooiing van deze opleiding ontvangen studenten het diploma Master of Museology M. Ik ben er zeker van dat ik deze studie ga doen, maar ik ben heel erg benieuwd naar de combinatie werken en studeren.

Ik hoop dat jullie mijn vragen kunnen beantwoorden of in ieder geval de goede inrichting in kunnen sturen. Kandidaten voor deze opleiding dienen te beschikken over een bachelor of master diploma. Beurs over alle masteropleidingen in Nederland in de Jaarbeurs te Utrecht.