DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartDoorstroming richting 4 opleidingen van het AOC-onderwijs.

Opleiding Dierenverzorging Tijdens de opleiding informeren we je tijdig over de aanmelding voor deze dagen. Bekijk de online video's en vind uit welke leuke beroepen je straks kunt doen. De cursus dierenverzorging is bestemd voor huisdierbezitters, voor mensen die overwegen een huisdier te kopen Ún voor mensen die beroepsmatig met dieren bezig willen zijn. Het bijwonen van deze praktijkdagen is verplicht als je na slagen voor het examen het diploma wilt ontvangen.

Weet je nog niet zeker welke opleiding je wilt volgen? Ontdek in onze werelden wat je leuk vindt. Je leert alles over de voeding, verzorging en lichaamsbouw van allerlei dieren. Afhankelijk van het opleidingsniveau doe je dat 1 of 2 dagen in de week. Haal in 12 maanden het erkende NEMAS-diploma Logistiek management! Als Logistiek manager is je hoofdtaak het ontwikkelen van plannen die leiden tot kostenbesparing en een betere service. De eerste afstandsopleiding op dit gebied! In slechts 3 maanden leer je alles over de overeenkomsten en verschillen tussen de Nederlandse, Europese, Aziatische, Arabische en Afrikaanse cultuur. Er is uiteraard uitgebreid aandacht voor de meest voorkomende huisdieren, zoals honden, katten en knaagdieren. De opleiding duurt 3 jaar in de beroepsopleidende leerweg. Tijdens de cursus Dierenverzorging leer je alles over voeding, verzorging en bouw en functioneren van allerlei dieren.

Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de opleiding sneller afronden. Je brengt daar meteen de op school geleerde zaken in praktijk en krijgt een goed beeld van de beroepspraktijk. In de opleiding komen veel verschillende dieren aan bod. Alle populaire huisdieren komen aan bod, maar ook bijvoorbeeld schapen en slangen. Niveau 4 leerlingen houden zich in de laatste twee jaren van de opleiding voornamelijk bezig met management, werkplanning en kostenberekeningen enz. Alle merken en de beste producten bekijken en online kopen of reserveren. Doorstroming richting 4 opleidingen van het AOC-onderwijs.