DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEen baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan.

Een werldbaan ?Wilt u per direct een extra inkomen verdienen. Alle informatie over Elsevier, plus de geschiedenis van dit weekblad. Onze onderwijs vacatures bestaan niet alleen uit fulltime onderwijs banen, in onze vacaturebank zitten ook parttime onderwijs banen en tijdelijke onderwijs banen. Hier kunt u zich abonneren op de nieuwsbrieven van Elsevier.

Cultureel Planbureau SCP in het rapport Wie werken er in het onderwijs. Artikelen en nieuwsberichten over binnenlandse politiek. Voor Mark Rutte valt nog iets te winnen, zeker op leiderschap.

Artikelen en nieuwsberichten met betrekking tot de Europese Unie. De inzet van stemcomputers bij verkiezingen blijft onderwerp van kritiek. Over het schrappen van te gedetailleerde arboregels is iedereen het eens.

War Child heeft dit jaar de Transparantprijs gewonnen. Woont u in het buitenland, dan kunt u zich hier abonneren op Elsevier en Elsevier. Er zijn 2 manieren om van mij Duitse les te krijgen.

Hier kunt u uw adreswijziging doorgeven aan Elsevier. De manager, de baas, de leidinggevende, de chef, de stuurman. Wilt u oude Elseviernummers nabestellen? Dat kan hier.