DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEen eenjarige dagopleiding tot allround visagist(e).

Visagist Opleiding Deze opleiding wordt afgesloten met een examen in een mode fotostudio. Tijdens de vakbeurs Beauty Salon dimensions waren wederom de inzendingen van de Make-up Award te bewonderen, de fotow. Nee, inzet en motivatie zijn belangrijker dan een vooropleiding.

Een visagist maakt iemand mooier als een ware metamorfose. Wil je niet zonder make-up de deur uitgaan, maar vind je het zonde van je tijd om elke ochtend voor de spiegel te sta. De opleiding is niet leeftijdsgebonden, de grootste groep is tussen de 18 en 30 jaar oud. Je eigen gezicht? Natuurlijk kom je alles over te weten. Tevens moet u tijdens de opleiding een werkstuk met collage maken.

Voor deze beroepsopleiding heeft u geen speciale vooropleiding nodig. Het concept van Skins Cosmetics is het selecteren en importeren van bijzondere wereldmerken op het gebied van verzorging, make-up en geur. Bovendien wordt een visagist niet betaald naar leeftijd maar naar kwaliteit. Micky en Leon creŽren samen vaak covers en items voor diverse bladen.

Slechts op 1 minuut lopen vanaf de tramhalte in de Leidsestraat. Duizenden links naar kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Tijdens de eerste lessen bent u model voor elkaar; later dient u zelf een voor de opdracht geschikt model mee te nemen. Als je ingelogd bent kan je ook op dit artikel reageren.