DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEen forum over persoonlijke problemen, politiek, spiritualiteit, school en alles wat je bezig houdt, maar ook voor een serieuze mening kan je hier je zegje kwijt.

School Sex Een forum over persoonlijke problemen, politiek, spiritualiteit, school en alles wat je bezig houdt, maar ook voor een serieuze mening kan je hier je zegje kwijt. Voor alles wat met liefde te maken heeft ben je hier aan het goede adres. Hier kun je praten over alles wat je bezighoudt op seksueel gebied en wat niet in de andere forums thuishoort. Best een goed idee, alleen denk ik dat de scholieren ermee gaan spelen. Wie heeft de gehele film opgenomen en kan mij van een exemplaar evt.

Telefonische hulpdienst voor vrouwen en meisjes die te maken hebben gehad met seksueel geweld, seksueel misbruik, incest of stalking. Een forum over verliefdheid, relatieproblemen en liefdesverdriet. Ach laat ze lekker spelen, daar zijn ze pubers voor. Voor de gein even een condoompje trekken en er een soort ballon van opblazen ofzo. Elf mensen met een lichamelijke handicap op een ongekende overlevingstocht door Nicaragua. Ben je tussen de 14 en 18 jaar? Geef je graag ergens je mening over? En wil je dat jouw stem telt? Meld je dan nu aan als actief lid voor een van de werkgroepen van U-Voice.