DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEen goede communicatie met de betrokken ouders en leerlingen.

Basisschool Leerlingen Individuele leerprogramma s voor hoogbegaafde leerlingen. Weblog over het gebruik van computers in de klas en ict op school. Tevens zal tevens aandacht besteed worden aan de presentatie van het in november te verschijnen boek 'Een doorgaande lijn voor hoogbegaafde leerlingen; een praktische gids voor het maken van beleid van drs.

Een goede communicatie met de betrokken ouders en leerlingen. Zij heeft een eigen adviespraktijk en is hoofdredacteur van Talent, Tijdschrift over hoogbegaafdheid en toptalent. Protocollen, voor bijvoorbeeld pesten, geweld of discriminatie. Bij onvoorziene omstandigheden beslist de vakgroep Natuuronderwijs.

Het vertrouwelijk behandelen van zaken die direct de belangen van personen betreffen of kunnen betreffen. Marieke Schuurman van der Heijden is als orthopedagoog werkzaam in haar eigen adviespraktijk Maatschap ter integratie van Begaafden . Eleonoor van Gerven is als pedagoog gespecialiseerd in de begeleiding van basisscholen m. Marianne Pluymakers is als adviseur psycholoog GZ verbonden aan het Psychologisch Adviescentrum Begaafden Utrecht.

Meer aandacht voor vlot leren lezen in de klas is daarom hard nodig. Het is niet leuk, over kinderen die andere kinderen seksueel misbruiken. Op 4, 5, 6 en 7 juni besteed Het Klokhuis in alle uitzendingen aandacht aan voeding. Het Grote Voeding Experiment wordt gesponsord door Philips, Unilever, IBM, Richard van Seenus Nederland BV, Amstel Botel. Op dit werk is eenCreative Commons Licentievan toepassing.