DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEen groep kleine, zelfstandig gebleven hogescholen wil zich van de rest van het hbo gaan onderscheiden onder de titel Dutch Quality Schools.

Kwaliteit Hbo Een groep kleine, zelfstandig gebleven hogescholen wil zich van de rest van het hbo gaan onderscheiden onder de titel Dutch Quality Schools. Pro Education is voortgekomen uit de Hogeschool van Amsterdam. Wekelijks een dichterlijke hartekreet als opening van Buitenhof. Je krijgt de mogelijkheid om keuzevakken te volgen om deze keuze nog beter te kunnen onderbouwen. Natuurlijk bent u vrij om uw manier van communiceren zelf te kiezen.

De studiedruk van de opleiding is afgestemd op het feit dat u naast de opleiding ook nog een drukke baan heeft. Begin februari trad hij terug als fractievoorzitter na het debat over de missie naar Afghanistan. Mocht beantwoording van uw vragen meer tijd vragen, dan laten wij u dat uiteraard weten. In Buitenhof blikt hij terug op de afgelopen maanden en kijkt vooruit naar zijn eigen toekomst en die van D66.