DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEen jaar nadat drie Nederlanders omkwamen tijdens een tocht in de Spaanse bergen, is er nog altijd geen landelijk erkende opleiding tot reisleider.

Opleiding Reisleider De kosten voor deze deeltijdopleiding bedragen EUR. De cursus Reisbegeleiding buitenland is voor iedereen die zich wil specialiseren in reisbegeleiding in het buitenland. Lees hier een verslag dat Hotze Brouwer over de 100 dagen tellende gidsenopleiding heeft gemaakt. In de communicatie zullen met name de stippen een prominente rol spelen.

Onder leiding van de stichting Cerbran certificering in de reisbranche praten vertegenwoordigers uit de reiswereld over de opleidingseisen. Dit keer hadden we moeite om de weg uit Rimini te vinden. ReiswereldbaanAlles over reisopleidingen en wereldbanen voor schoolverlaters. Op het forum mogen geen scheldwoorden of discriminerende teksten worden geplaatst.

Taakomschrijving reisleider EngelsEen beknopte Engelse taakomschrijving. Voor het uitwisselen van Reiki behandelingen en oefeningen. Zo is je opleiding prima te combineren met je baan. Namelijk dat je je open opstelt naar andere deelnemers en dat je bereid bent je aan afspraken te houden, die we in alle redelijkheid en overleg met elkaar maken.