DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEen masteropleiding binnen de bio-medische wetenschappen kun je na het hbo in twee tot tweeŽnhalf jaar voltooien, afhankelijk van je vooropleiding.

Hbo Medisch Je moet dan wel kunnen aantonen dat je tijdens je hbo-opleiding voldoende biologie, natuurkunde en scheikunde hebt gevolgd. Gewoon ja, ik denk dat het me wel zou interesseren. Diverse grote bedrijven in medische toepassingen in Nederland. Als je voor het echte werk wil gaan kan ik je informatica aan univ in gent aanraden.

Bio-medische wetenschappen kun je niet in deeltijd studeren. Mijn conclusie is dat je het aankan als je maar wilt, ik wilde het ook graag hoewel maar 4 uur wisk gehad. Producten op het gebied van veterinaire traumatologie. Een nieuwe indicatie op het gebied van reumatologie en dermatologie. Kijk wat er gebeurt als je de afbeeldingen omdraait. Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Een baan in het onderwijs is meer dan elke dag voor de klas staan. Daar zijn allerlei ingewikkelde manieren voor bedacht. Hoe dan ook, ik weet dus niet in hoeverre dit overeen komt met de informatica opleiding in BelgiŽ. De minimum leeftijd voor deze leerlingplaats is 16 jaar en 9 maanden. In zoín geval moet je niet bij de pakken neer gaan zitten.