DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEen profiel kiezen doe je in de derde klas van het havo of vwo.

Havo Engels Een profiel kiezen doe je in de derde klas van het havo of vwo. Hetgeen ik er voor geleerd had, werd op geen enkele wijze teruggevraagd. Erg makkelijk, de oefeningen waarmee ik geoefend heb waren veel moeilijker en die begreep ik ook. Je moest gewoon goed opletten, alhoewel het erg meeviel. Ik heb vandaag een examen aardrijkskunde gemaakt, wat een vreselijk examen was.

Nederlands leesvaardigheid was gelukkig goed te doen vond ik. Er zaten natuurlijk weggevertjes tussen en soms wat moeilijke vragen. Tot nu toe vond ik dat wat ze van ons vroegen op school meer dan wat ze in het examen vroegen.

Aardrijkskunde was echt ongelooflijk moeilijk! De vragen waren heel vaag; je kon er alle kanten mee op en als je geluk had, nam je de goede. Ik heb mijn examen Wiskunde gemaakt, dat mij heel erg tegen viel. Meest gestelde vragen De vaak voorkomende vragen staan hier op een rijtje. Tot nu toe vallen de examens mij reuze mee, ik hoop dat het zo door gaat. Als je een leuk bod kunt doen en me een mailtje stuurt. Voor mijn gevoel heb ik er niets aan gehad dat ik zo hard geleerd heb.