DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEen service waarmee u op de hoogte blijft van alle mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen op het terrein van Europa en het onderwijs.

Lees hier het persbericht en bekijk het volledige programma. De AOb stuurde een uitvoerige brief aan de kamerfracties met kritische kanttekeningen. In het programma Kassa van deze week is aan de orde gesteld dat werknemers premies terug kunnen vorderen die ze de afgelopen jaren betaald hebben voor het WAO-hiaat . Ik ben daarom na een jaar gestopt en heb een tijd thuis gezeten. Download hier de algemene voorwaarden voor het gebruik van Teleblik. Nu heb ik een vaste baan op een basisschool in Rotterdam.

In de wijze van gebruik van het weblog is verder niets veranderd. Als docent draag je bij aan de groei van je leerlingen. Het academisch jaar is verdeeld in twee helften die semesters worden genoemd, waarvan de eerste op de eerste maandag van september start, en de tweede op 1 februari. De vakken zijn interessant en ik doe veel ervaring op.

Begin november zullen mijn studenten hun projecten afronden en zal ik de cursus en het bloggen door hen laten evalueren. Je moet er goed je kop bijhouden, maar je krijgt ook veel waardering. Ik ben nu een maandje verder en ben verre van ontevreden over het resultaat. Deze Wiki maakt oorspronkelijk gebruik van WakkaWiki. Maar het belangrijkste is en blijft dat je van kinderen houdt.