DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEen vechtpartijtje op een school in Maarssen haalde de landelijke media, omdat er beelden van verschenen op Internet.

Gevecht Op School Daar waren wel tachtig vrijwilligers bij betrokken, want het gebouw werd casco opgeleverd. Psychofarmaca zijn waardeloos, en de meeste zijn schadelijk. De politie is erbij gehaald, en de makers van het filmpje zijn opgespoord. De Gooise stoomtram reed met veel gepuf en gebel en hun hondje Teddy rende er luid blaffend. Hmmmm, whheeeeee, vind het niet eerlijk mijn kids willen zo graag een sneeuwpop maken maar met 11 graden zal dat niet gaan lukken ben ik bang.

De openbare tennisbaan in het Oosterpark was een fantastische plek, je kon er jezelf zijn. Stelletje mazzelaars, hier helemaal niks het regent hier warm water. De omstanders legden de vechtpartij vast met de camera van een mobiele telefoon, en plaatsten het filmpje op Internet. Na de demonstratie is het mogelijk om een deel van een training mee te doen, neem in dat geval sportkleding mee.

Alleen maar omdat de vechtpartij op Internet belandde, haalde het gebeuren de krant AD, de radio Radio 1 Journaal en de tv Netwerk. Stilstand is tenslotte achteruitgang, daarom hebben we besloten om iets nieuws te proberen. Op een dag vraagt hij of ik de parkieten in het Oosterpark wel eens heb gezien. Ook degenen die de beelden verspreid hebben, zullen moeten begrijpen dat ze schade hebben aangericht aan anderen en dat je dat niet straffeloos kunt doen. De rector vertelde dat de meppende meiden geschorst zijn en mogelijk van school gestuurd worden.