DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartElk jaar worden alle MBA-opleidingen wereldwijd met elkaar vergeleken.

Opleiding Mba Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. Soms weigeren instellingen gegevens van studenten te verstrekken. Als een business school niet in de lijst voorkomt, wil dat niet zeggen dat die slecht is.

Misschien beheers je sommige delen van de leerstof al goed. Gemiddeld moet je rekenen op 15 tot 20 uur studie per week. Hier communiceer je met je docenten en je medestudenten en vind je een schat aan vakgerelateerde informatie. Je wilt flexibel studeren, maar je wilt ook de hoogste kwaliteit. Als manager word je dan ook direct aangesproken op de bedrijfsresultaten en op de gevolgen van je handelen. Je sluit dit vak af met een schriftelijke examentraining. Immers, het succes van een bedrijf is in sterke mate afhankelijk van de kwaliteit van zijn managers. In dit vak leer je alle ins en outs van de belastingwetgeving waar je als administrateur mee te maken hebt.

Hierbij krijg je handige tips en maak je opgaven uit eerdere examens. In dit vak leer je de technieken die je helpen om inzicht te krijgen in cijfermatige ontwikkelingen. Daarom kun je met assessments van tevoren testen welke stof je al beheerst. Het Praktijkdiploma Boekhouden, afgegeven door de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.