DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEngels-Chinese school, bekostigd door de Chinese gemeenschap.

Chinese School Laat je mobiel het woord doen in China! Download Chinese zinnen en laat je mobiel spreken. Pater Van de Made beschrijft zijn zielzorgwerk in deze gebieden. Algemene Chinese Vereniging in Nederland ACV, belangenvereniging voor Chinezen in Nederland. Pastorale ervaring deed hij op in parochies op Java en Sumatra. Kortere informatie is er over de drie eerdergenoemde steden.

Even lang ongeveer is haar verhaal over de 'missiekinderen'. Als u graag op de hoogte wordt gehouden van ons tijdschema of nieuwe cursussen, schrijf dan in op onze mailing lijst. Pater van der Weijden werkte van 1934 tot 1971 op Sumatra. Olympische Spelen Beijing 2008 Lees het laatste nieuws op Geledraak. De nadruk ligt op het verwerven van conversatie vaardigheden. Uitgegaan wordt van een kennis van ongeveer 300 karakters. Veel details geeft zij in haar verhaal over de eigenlandse zusters. Uitgegaan wordt van een kennis van ongeveer 100-150 karakters.

Vanaf 1962 was hij docent aan het groot-seminarie van Parapat. Als u vroeg registreert helpt u ons om een goede planning te maken. Vanuit deze invalshoek wordt de kloosterlijke vorming bekeken. Sibolga begon hij en maakte er kennis met het missiewerk. Hij verbleef enige tijd in Malakka en China om Chinees te leren. De hoofdmoot van zijn verhaal gaat echter over het onderwijs. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die in een korte periode Chinees willen leren. Christine aan scholen in Surabaya, Jakarta, Malang en Bandung.

Tijdens de oorlog werden Papua's opgeleid tot hulponderwijzers. Dit is een betrekkelijk kort verhaal over vijftig jaar missiearbeid. Cursussen Chinees, koken, kungfu etc bij Yurong in Beijing.