DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartEr wordt veel gesproken over competentiegericht beroepsonderwijs.

Onderwijs Horeca Er wordt veel gesproken over competentiegericht beroepsonderwijs. Met veel verve en flair introduceerde zij de diverse sprekers en leidde de ceremonie tot een gloedvol, feestelijk einde in het tot de nok toe gevulde Auditorium. In deze map staan alle vragen en antwoorden die met name statistische gegevens bevatten.

Ceremoniemeester was deze keer Marèl Gubbels, vierdejaars studente aan de hotelschool. Douwe Egberts Coffee Systems streeft duurzaamheid na in haar hele bedrijfsvoering. Naast koffie, thee en andere dranken wordt er steeds meer water gedronken.

Wij weten dat het serveren van koffie belangrijk voor u is. Daarom leveren we ook middelen om de waterkwaliteit te optimaliseren. Gezond vending-concept gelanceerdTal van grote spelers in de foodindustrie werken eraan mee. Klanten in de out-of-home markt kunnen bij Douwe Egberts rekenen op een compleet aanbod van koffieconcepten, thee en ingrediënten voor in en rond de koffie.

De talen in het tweede jaarOok in het tweede leerjaar volg je lessen in drie talen. Meer weten hierover? Voor jou staan er op Schoolbieb. Pickwick thee is het bekende theemerk van Douwe Egberts. Neem nu een voordelig abonnement op Misset Catering. Weet je nog niet wat je wil worden? Doe dan 'n beroepskeuzetest! Aan het eind van deze test zie je welke opleidingen bij jou passen.

Wij trainen uw personeel zodat zich thuis voelen in de wereld van koffie. Extra service én inkomsten zonder extra inspanning. Service en technische ondersteuning zijn onderdeel van onze koffieconcepten, zodat wij u een zorgeloze koffievoorziening kunnen garanderen. Douwe Egberts à la Carte is een compleet en eigentijds espressoconcept waarmee u meer van uw koffieaanbod kunt maken.