DE LESSENAAR

Alles over en voor School.

Een school is pas goed als de directeur niets doet,
de leraren weinig en de leerlingen alles.

Jan LigthartErg leuk om te zien wat mensen zoal bezig houdt in Almere.

Basisschool Almere Erg leuk om te zien wat mensen zoal bezig houdt in Almere. Een valk moet er voor zorgen dat de duiven zich niet veilig voelen in het Stadshart. Wekelijks radioprogrammaHet Geheugen van Almere heeft een eigen radioprogramma! Vanaf 5 september zijn we weer iedere dinsdagavond van 22. Het ziet er heel levend uit allemaal; je moet hier tussen het werk door niet even gaat kijken, want dan blijf je en ben je meteen vergeten wat je ook al weer aan het doen was. Almere is een gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. Vanaf 15 oktober zal een valkenier vanaf het Stadhuisplein de duiven verjagen uit het centrum.

Oproep aan iedereen die erover droomt ooit in Almere Poort . Een geweldige club waar geprobeerd wordt nieuw bloed voor besturen en toezichthouders in onze stad te vinden en . Ik woon sinds 1978 in Almere Haven dus er zou toch wel iets memorabels op moeten borrelen! Ik laat snel weer van mij horen. De Cinemadreef wordt opnieuw geasfalteerd en ter hoogte van de bruggen fietstunnels opgehoogd.

Vochtinbrengende bodylotion met glanzend effect, tevens geeft het na 1 week gebruik een lichte bruining van de huid. Dat maakte directeur Herman Kolthof dinsdag bekend. Wij de deelnemers kregen de ruimte onszelf te zijn en werden met respect behandeld. Jammer dat bij de discussie dagen op 14 oktober niemand van de Joodse gemmentes is uitgenodigd om deel temen.

Vanaf maandag 16 oktober starten werkzaamheden aan de Cinemadreef. Op zaterdag Sabbath kunnen die ook niet deelnemen dat is toch een gemiste kans. De gemeente grenst aan Lelystad en Zeewolde en aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. Connie, Karen en Frank bedankt voor de leerrijke training. Een fantastisch initiatief wat mij meteen aan het denken heeft gezet. Ik ben sinds 2 jaar Top-star, het voordeel voor u is dat ik daarom alles extra snel geleverd krijg, en u dus alles sneller in huis heeft.